Медиите за нас

Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за  Би Ти Ви - 13.01.2014
Видео
Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за БНТ - 20.12.2013
Видео
Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за вестник „Телеграф“ - 06.12.2013
Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за вестник „Преса“ - 03.12.2013
Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за БНТ - 19.11.2013
Видео
Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за БНР - 18.11.2013
Аудио
Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за вестник „Монитор“ - 17.10.2013