Медиите за нас

Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за вестник „Капитал“ - 04.10.2013
Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за вестник „Труд“ - 26.09.2013
Интервю на Иво Иванов, заместник-председател на КОНПИ, за вестник ''24 часа'' - 01.04.2013 г.
Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за вестник Преса - 22.03.2013 г.
Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за Би Ти Ви - 16.03.2013
Видео
Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за mediapool.bg - 07.03.2013
Интервю на Пламен Георгиев, председател на КОНПИ, за вестник Труд - 25.01.2013 г.